keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Pikku Miami

Buenos dias!

Viimeiset päivät Meksikon vieraanvaraisessa ilmapirissä vietimme Cancunin hiekkarannoilla ja tottakai all inclusive resortti hässäkässä.
Vuorka mitsukin saatiin palautettua sopivasti 5min ennen sakkorajaa ja kallis ukotustaksi vei meidät  Omni Hotel & Villas härdelliin 2 vrk 500€ hintaan. Oli halvin saatavilla oleva syö ja juo niin paljon kuin napa vetää tarjous. Kyllä me kovasti yritettiin syödä ja juoda koko rahan edestä mutta tappiolle jäätiin. Ensimmäinen kerta kun olen mukana tällaisessa. Juomat siis sisältyy hintaan koko oleskelun ajan. Tippiä pitää kuitenkin heitellä joka suuntaan koko ajan ja ei todellakaan kannata tilata baarimikolta pelkkää olutta koska heität sille sen $ tipin/ juoma ja olut tölkki täällä maksaa reilusti alle sen.
Pari päivää tossa meni ihan kivasti rentoutuen ja mummojen kanssa altaalla tissutellen…
Ei ehkä mun juttu mutta tulipahan kokeiltua ja Suvi pysyi tyytyväisenä :-)


Huone oli 15. kerroksessa mutta mun pitkän matiikan mukaan tämä oli korkeintaan 4. 

Järkkärikamera sai hetken hengähtää koska kestityimme vain näihin ja relaamiseen =)

Cancunista meksikoon lento alkoi hämmentävästi kun ystävällinen lentokenttä virkailija, tai vastaava nappasi meidän painavat laukut kainaloonsa ja pysyi meidän tukena ja turvana siihen asti kunnes sai heitettyä meidän laukut American Airlinesin tiskille. Ei oltais kyllä selvitty ilman tätä pientä meksikolaista ihmemiestä. Hyvät tipit heitettiin =)

Luulis että Residentti Trumpin viimeaikaisten maahantulo hässäköiden seurauksena olis meidänkin maahantulo vaikeutunu Miamin kentällä mutta tuntui että nyt tehtiin jonkin lainen ennätys. Alle 30min ja olimme taas vuokra-auton ratissa. Tällä kertaa alle ilmaantui tollainen Nissanin Pathfinder ja Thrifty vuokraamosta. Oikein hyvä iso pikku citymaasturi.


Saimme valita kulkineen pitkästä rivistä kyseisen luokan autoja, mutta kun vaihtoehtoina oli vain nissuja ja dodge joyrney niin päädyimme kokeilemaan ensimmäistä. Dodge joyrneystä on vain huonoja kokemuksia edelliseltä kanadan reissulla. 2vrk nisulla kustansi reilu 100€ ja vuokraamon täti yritti kovasti myydä lisävakuutuksia ja tullipassia. Täällä eteläisessä Floridassa on melkein enemmän tulli maksullisia moottoriteitä kuin "ilmaisia" ja me ajattelimme kovia kokeneina road trippaajina kiertää ne kaikki. Ei päästy kun ensimmäinen liittymä ja johan kamerat räpsyy paremmasta tietämättömille turisteille =) Saas nähdä millainen lasku sieltä tulee perästä. Meidän navigaattori on vuosimallia 2014 ja se ei ole ihan ajan tasalla.

Pakkohan se on Walmartissa käydä ihmettelemässä. Tämä miehekäs deodoranttihäpäke jäi mieleen.
Netin kautta tilaus ja PizzaHutin kaveri tuo motellin ovelle tällaisen!

Yöpaikka oli Ramada Plaza Ft. Lauderdale 2 vrk reilu 100€. Halpa ja hyvä perus motelli/hotelli. Paljon eläkeläisiä ja hassua, hämärää itsekseen höpöttelevää tumma jengiä =)
Huone oli myös ihan jees, mitä nyt yhden torakan joutui liskaamaan yöpöydälle.
Seuraavana päivänä kävimme katsomassa joko Florida Panthers olis saamapäällä ja voittohan sieltä tuli vaikka Barkov ei loukkaantumisen johdosta pelaa vieläkään. Loistavaa viihdettä mutta alun isänmaalliset kansallislaulu hypetykset ei uppoa turisteihin enää.


 Luulimme että olimme jo myöhässä pelistä kunnes paikalle saavuttua tajusimme että olemme 1,5h liian aikaisin paikoilla. Ihminen on erehtyväinen. Kalliiksi tuli 9$ oluiden kera...


























Aamusella ennen kukonlaulua noukimme viime risteilyn ystävät Hanskit ja Jarkot mukaan lähistöltä ja matelimme ruuhkassa hoitelemaan juoksevia asioita. Täällä on lähellekkin pitkä matka miljoonan muun liikenteessä perseilijän kanssa. Läheltä piti tilanteita on tullut taas muutama mutta kertaakaan ei ole vielä osunu, kop kop :-D

Majapaikka löytyi Airbnb:n kautta Fort Laurerdalen Hollywood rannalta. Vuorokausi tässä rantaluukussa kustansi melkein 500€ mutta kämpässä kuorsaa tällä hetkellä 5 maksavaa asiakasta ja minäkin kohta unten mailla joten ei paha hinta näistä maisemista. Suomesta siis lennähti vielä kaksi vahvistusta Jussi & Mika meidän kanssa metalliristeilylle ja nyt meillä alkaa olemaan kunnon tenujengi kasassa =)




Rahalle vastikketta saimme myös kun lähistölle ilmaantui kaunis puolialaston malli keikistelemään kuvattavaksi. Jos tämä kasvo joskus näkyy muotilehtien sivuilla ja taustalla ikkunassa pari pervoa hymyilee niin se on vain minä ja Jarkko =)



Otimme vielä yhden lisäpäivän auton vuokralle 75$ ja täällä järjestään on halvempi vuokrata auto kuin suhailla taksilla joten win win! Huomenna palautetaan auto Ft. Lauderdalen kentälle ja ilmaisella bussilla satamaan  josta lähdetään taas universumin kovimmille vesille: 70000 Tons Of Metal!!!!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti